Autoriseret fysioterapeut og zoneterapeut

BABYCAFÉ

 

Det er ikke lutter lagkage at få et spædbarn i huset. Alt er nyt og til tider temmelig skræmmende. Man står pludselig med ansvaret for et uskyldigt lille liv, som man elsker med 400 km/t, men som man endnu ikke helt har lært at aflæse, tolke og forstå.


Angst, frygt og konstante bekymringer kombineret med manglende søvn, kan slå de fleste ud af kurs og det er uden tvivl benhårdt at være nybagte forældre. Hvis barnet så ovenikøbet heller aldrig sover, eller har daglige skrigeture, ja måske endda kolik, så er livet på barsel bestemt ikke en dans på roser.

Lyder noget af det ovenstående på nogen måde bekendt?


Så kom til babycafé, hvor jeg vil fortælle om spædbørns søvn, deres måde at se verden på og den helt særlige symbiose mellem mor og barn.

Jeg underviser i nogle simple, men meget effektive teknikker til at lære barnet at sove trygt og godt, samt i de symptomer/udfordringer, som rigtig mange nyfødte og deres forældre desværre støder på i løbet af barnets første levetid fx maveproblemer, refluks, spændinger i rygsøjlen, kolik mm.

Jeg giver Jer en teoretisk introduktion til zoneterapien og dens fantastiske effekt på babyer. Derudover tilbyder jeg at undersøge alle deltagende babyer enkeltvis.

 

Arrangementet er ret uformelt, der er plads til både forældre og spædbørn og udover at være lærerigt, skal det også helst være hyggeligt. Jeg sørger for, at der er kaffe/the på kanden, lidt godt til ganen og håndsprit i rigelige mængder.

babycafe 3
babycafe 1
babycafe 4
BABYCAFÉ (3)

Babycaféen er tiltænkt forældre med spædbørn i alderen 0-3 mdr og evt. gravide og deres partnere.

Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu – klik på online booking og find arrangementet under events. Prisen for deltagelse er 150,- kr. pr voksen, som betales via MobilePay eller bankoverførsel ved tilmelding.

Babycaféen afholdes i mødelokalet hos Office Together, hvor jeg også har kliniklokale, på Ormhøjgårdvej 27 i Horsens.


Næste babycafé afholdes når forsamlingsforbuddet hæves igen.

Udtalelse fra babycafé deltager:


Når man aften efter aften har et lille menneske, der græder og man ikke rigtig kan kode, hvad er galt, så kan man som mor og far blive dybt frustreret og ulykkelig. Vi mistænkte maven og begyndte at tømme Google og de gængse facebook sider for information, råd og vejledning, men som førstegangs mor er det en jungle at finde rundt i.

Midt i vores søgen dukkede Mette op med sin babycafé. Her kunne jeg som helt ny i mor rollen få lov til at møde andre, som også har børn, der måske har svært ved at sove, måske har en forstoppelse eller noget helt tredje

Mette kommer med nogle rigtig gode oplæg om søvn og zoneterapi, noget der har hjulpet os rigtig meget. Derfor vil jeg anbefale, at hvis du som mor eller far sidder og ikke rigtig ved, hvad i måske skal vælge, så synes jeg i skulle bruge to timer i selskab med Mette.METTE FROSTHOLM / NØRREGADE 28B / 8700 HORSENS / TLF 29 84 52 32


© 2016 Mette Frostholm